Velkommen til FDFnet.dk

Velkommen til FDFnet.dk - FDFnet #28!

Ses vi?

Start: 4. maj kl. 20.00
Slut: 6. maj kl. 12.00
Sted: Hal1 (den store hal) på Tjæreborg skole.
Indgang: Fra parkeringspladsen ved Skolevej.
Aldersgrænse: Du SKAL som minimum gå i 7. klasse for at kunne deltage!

Inden tilmelding beder vi jer læse reglerne for deltagelse. I finder dem bl.a. her. REGLER

Antal pladser: 84 stk.

Pris: 200 kr. for at deltage (plus 50 kr. i depositum for pladsen, se mere nedenfor). I prisen er IKKE incl. mad, drikkelse osv. det kan købes i den lokale SuperBrugsen, Tjæreborg Bageri og Tjæreborg Pizza.

Betaling: Sker med kreditkort ved tilmelding, mere info her.

En gennemgang af tilmeldings processen kan findes her.
Tilmelding sker i første omgang uden konkret plads. Det betyder, at I i første omgang blot tilmelder jer og vælger hvem i vil sidde sammen med og så efterfølgende, den 3. april, fordeles i på de reelle pladser. Det har fungeret rigtig fint de sidste par gange så det fortsætter vi med.

Med i prisen er et stk. polstret stole pr. deltager, samt ca. 1 x 1 meter bordplads. I må selvfølgelig gerne medbringe jeres egen stol hvis i vil det...

DEPOSITUM: Ved tilmelding betales et depositum på 50 kr. Når du så tager afsted igen skal din plads godkendes og når den er blevet det kan du få dine 50 kr. tilbage igen. For mere info kontakt en fra Crew. Det er dit eget ansvar at bede om at få din plads tjekket.

BETALING: Betaling for deltagelse sker med kreditkort når du tilmelder dig. Du kan ikke tilmelde dig uden at betale med det samme!

Vi håber at få et godt FDFnet med glade deltagere og glade crew folk.

Mvh:
FDFnet crew


FDFnet på FACEBOOK :-D klik her og syntes godt om